Bitcoin kopen

Bitcoin kopen met iDeal

BTC kopen? Steeds meer mensen zijn opzoek naar een manier om bitcoins te kopen. Wat moet je anders doen met je spaargeld? Je kunt direct via onze partners je eerste bitcoin kopen. Investeren in BTC kan al vanaf 1 euro.

Hoe werkt Bitcoin kopen met iDeal?

Het kopen van Bitcoin is simpel en kan gedaan worden door iedereen. Als eerste moet je bepalen welke site je wilt gebruiken om je BTC te kopen. Er zijn talloze aanbiers van Bitcoin maar adviseren je om alleen BTC te kopen bij gerenomeerde websites die hun diensten al hebben bewezen. Niets voor niets zijn er een aantal grote websites in Nederland waar je betrouwbaar je eerste stukje Bitcoin kunt kopen.

Open je account

Bitcoin kopen begint met het openen van je gratis account. Hiervoor heb je een aantal gegevens nodig. Het openen van een gratis account is net als bij andere website zo geregeld.

Saldo opwaarderen

Zodra je een account hebt aangemaakt is het tijd om je saldo te opvullen. Je kan bij onze partners op verschillende manieren je account opwaarderen. De meeste bezoekers van Ethereums.nl gebruiken als betaalmethode iDeal.

Bitcoins kopen en betalen met iDeal

Nu je account is aangemaakt en er een saldo beschikbaar is is het tijd om te kijken wanneer je het beste Bitcoin (BTC) kunt kopen. Door je eigen ideale instapmoment te bepalen kan je voor een goede prijs je eerste coins aankopen.

Bitcoin kopen en betaal met iDeal

Wil je Bicoin met iDeal kopen? Er zijn een aantal partners die de betaalmiddel iDeal aanbieden. Zo heeft onder andere BTCdirect de mogelijkheid om snel, goedkoop en vertrouwd Bitcoins te kopen met iDeal. Wij hebben uit eigen ervaring verschillende exchanges getest en gebruikt door de jaren heen en adviseren je dan ook om in zee te gaan met sites die een officiële registratie bij De Nederlandsche Bank.